Nemrég megkeresett egy kedves hölgy aki pont olyan macis guruló ládát szeretett volna, mint amit Miskának készítettem. Addig egyeztettünk, míg végül a maciból borz lett, a feliratokat elhagytuk, s a zászlókból is lufik kerekedtek. Izgalmas munka volt. Borzot festeni nem is olyan könnyű dolog. Vagy medve lesz belőle, vagy kutyanyúl, de mindenesetre sikerült a végén egyértelmű vonásokat találni neki.

A ládára szintén gumírozott kerekek kerültek, hogy a parkettát ne sértse. A festést természetes alapanyagokból készült waxszal fedtem le, hogy tartósabb legyen, sokáig ellenálljon az időnek.

Egyébként itt találtak rám: https://www.meska.hu/Shop/index/1029

A pakolás mostantól állati jó móka lesz!

Ha ezen kívül szeretnél még ráírni egy feliratot, nevet, szlogent, idézetet, évszámot, akkor jelezd nekünk! Gurulunk rendelkezésedre!

A többi ládánkat láttad már? KLIKK IDE!

Mérete: 40x60cm, 35 cm magas a kerekekkel, kerék nélkül 30 cm magas.

Anyaga: 1,8 cm vastag fenyőfa, akril, wax.

A gumírozott kerekeknek köszönhetően bármilyen padló felületre alkalmas. Nem karcolja a parkettát, halkan suhan a padlón és a szőnyeg sem jelent neki akadályt.

Ára: 24.900.- forint

Figyelem! A fa természetes alapanyaga végett mindegyük termék egyedi. Ezért a mintához képest apró változások lehetnek az általad rendelt ládán.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük